€ 197.500,- k.k.

Algemeen: Deze zeer goed onderhouden woning is uniek gelegen en mede door de fraaie tuin een parel voor/op het park. Een heerlijke plek om bij te komen en te genieten van de rust met tegelijkertijd de mogelijkheid om gebruik te maken van alle faciliteiten die het park biedt.

  • 3 slaapkamers,
  • 2 badkamers,
  • groot kavel/ruime tuin,
  • aan de buitenrand van het park,
  • veel privacy.
Espace de Luxe130 m2 400 m2 3 2 nee

Omschrijving

Locatie; Uniek en heerlijk rustig gelegen, linksonder aan de buitenrand van het park, waardoor veel privacy.

Indeling.  Entree naar hal met toegang tot L-vormige woonkamer, trapopgang naar de bovenverdieping, complete badkamer, slaapkamer, bijkeuken met diepvriezer, wasmachine en droogtrommel. De beneden verdieping is geheel voorzien van vloerverwarming; de bovenverdieping wordt verwarmd d.m.v. radiatoren.

Aantal slaapkamers: 3, waarvan één grote op de beneden verdieping, voorzien van twee boxsprings en een leg/hang kast. Deze slaapkamer heeft tevens een schuifpui met kiepstand en hor naar de patio. Op de bovenverdieping bevinden zich  2 slaapkamers, waarvan één zeer grote en een middelgrote.

De grote slaapkamer is voorzien van twee boxsprings, nachtkastjes en een ladekast. Over de gehele lengte van de slaapkamer is een schuifwand met 5 deuren met bestaande hang-en leg indeling.

De middelgrote slaapkamer is voorzien van een enkel, uitschuifbaar,  bed waardoor een extra slaapplek gecreëerd kan worden. Deze slaapkamer heeft ook over de gehele lengte een schuifwand met 3 deuren met bestaande hang- en leg indeling.

Beide slaapkamers zijn voorzien van nieuwe kunststof kozijnen met draai – kiepramen, ingebouwde horren, elektrisch bediende rolluiken en een moderne PVC vloer.

Badkamer: Op de begane grond bevindt zich een complete en ruime badkamer met douche, ligbad, dubbele wastafel en toilet. Op de verdieping is een tweede kleine badkamer met een enkele wastafel en toilet. In deze woning worden de dubbele wastafel en de enkele wastafel in de badkamers, alsmede de keuken voorzien van warmwater d.m.v. een elektrisch boilertje, waardoor gas bespaard wordt.

Keuken: De moderne open L-vormige keuken is voorzien van alle gemakken; combi oven, fraaie verzonken 4 pits glazen kookplaat (op gas), nieuwe vaatwasser, grote koelkast en voldoende werkruimte.

Woonkamer: Smaakvol ingerichte L-vormige woonkamer met aan 2 kanten een schuifpui met kiepstand en hor die toegang biedt aan de tuinkant enerzijds en de patio anderzijds. In het zitgedeelte bevindt zich een hoog kwalitatieve 3-zits (elektrisch verstelbare) en 2-zits lederen bankstel, televisie meubel met televisie en audioapparatuur, boekenkast, servies- en spekkast.

Door de L-vorm is er veel plaats voor de meubels en blijft de woonkamer toch ruim. De op maat gemaakte raambekleding geeft de woonkamer een extra warme uitstraling.

Eethoek: Eettafel met 4 tot 6 stoelen en kleine servieskast.

Tuin: Zeer fraaie, aangelegde grote tuin, rondom de woning. De tuin beschikt over 3 terrassen, waarvan er zich één bevindt over de gehele breedte aan de achterzijde van de woning. Alle terrassen geven volledige privacy. Een los staand schuurtje in dezelfde stijl als de woning ( uniek op het park) is opgenomen in de tuin.

Grenzend aan de voortuin, waar de gastank is ingegraven, is een ruime parkeerplaats, behorend bij de woning.

Bijzonderheden: Deze zeer goed onderhouden woning is uniek gelegen en mede door de fraaie tuin een parel voor/op het park. Een heerlijke plek om bij te komen en te genieten van de rust met tegelijkertijd de mogelijkheid om gebruik te maken van alle faciliteiten die het park biedt.