Villa 70 type Campagne. Prijs € 129.500 k.k.

Villa 70

Op deze pagina tref je de foto’s en uitgebreide omschrijving aan van de te koop staande vakantievilla op vakantiepark Château Cazalères. Lees de informatie eens door en bij vragen neem contact met me op via het contact formulier.

Eigenschappen van Villa 70

Vakantiehuis te koop

75m2

Vakantiehuis te koop

320m2

Vakantiehuis te koop

3

Vakantiehuis te koop

1

Vakantiehuis te koop

1

Omschrijving Villa 70 type Campagne

Algemeen:

Deze goed onderhouden vakantiewoning is gelegen op een mooi perceel aan de rand van van het park met een prachtig uitzicht op de uitlopers van de Pyreneeën. De tuin is mooi vlak en voorzien van een grasveld. De villa ligt in een rustig gedeelte op het park.

Woningen als deze aan de rand zijn er minder van en zijn iets gewilder dan de woningen in het park zelf. U zult ervaren hoe fijn het is, terwijl je in de tuin zit, om dit prachtige uitzicht te hebben, dit gaat nooit vervelen.

Indeling:

Deze woning heeft in tegenstelling tot andere woningen de trap in de entree geplaatst. Standaard zit deze in de woonkamer. Doordat de trap in de entree zit heeft de woonkamer meer ruimte gekregen in dit is met name benut door een ruimere opgezette keuken.

Naast de ruime zithoek met mooi uitzicht op het Franse platteland is er een fijne eethoek voor 4 personen die door de uitklapbare tafel uit te breiden is naar 6 personen.

Slaapkamers:

Er zijn 3 slaapkamers waarvan 2 op de begane grond en 1 op de eerste etage. Al de matrassen op de bedden van 80 x 200cm zijn in 2022 vernieuwd. Op elke kamer is een opberg/ kledingkast met ophangruimte aanwezig.

Badkamer:

Deze is voorzien van douche, wastafelmeubel en met witte tegels uitgevoerd. Een separaat toilet is aanwezig welke samen met de badkamer in 2019 zijn vernieuwd.

Keuken:

De ruime keuken heeft een L-vorm en is opgebouwd uit losse delen. Voorzien van 4-pits gaskookplaat, koelkast met vriesvak, vaatwasser, magnetron en keukenboiler.

 Woonkamer:

De woonkamer is voorzien van zitbank, servieskast, enkele fauteuils en televisie.

Overige zaken:

De begane grond heeft vloerverwarming, op de verdieping radiator. Aan de voorkant is een berging waarin de wasmachine en C.V. staan opgesteld. Alle binnenmuren zijn recent gewit en in 2023 is er een nieuwe schuifpui geplaatst.

In 2023 is ook de buitenkant van de woning voorzien van een nieuwe stuclaag. Groot onderhoud is voorlopig niet aan de orde.