Mogelijkheid verhuur vakantiewoning.

Er zijn een aantal mogelijkheden om te kiezen wat je wenst te doen met je vakantiewoning. Verhuur vakantiewoning is op verschillende manieren mogelijk. Hieronder ligt ik 3 opties toe van wat mogelijk is.

 

Verhuur via Collectief

Je kunt indien je de vakantiewoning wilt verhuren dit geheel laten verzorgen via het collectief.

Lees verder

Via het vakantiepark Chateau Cazaleres. Op het park is een verhuurcommissie aanwezig welke zich bezig houdt met het optimaal bezetten van de te huur staande woningen. In de zomervakantie worden mooie resultaten geboekt, de maanden daaromheen is de verhuur wat minder. Het park verzorgt de ontvangst, schoonmaak, controle vakantiewoning, financiële afhandeling van de huur. Je wordt compleet ontzorgd.

Je bepaalt zelf welke weken je wel en niet beschikbaar wenst te stellen. Bijvoorbeeld omdat je zelf ook vakantie wil houden in een paar weken van de zomervakantie en het voorjaar en najaar.

Zelf verhuren

Je kan er ook voor kiezen om de verhuur (ook) zelf te regelen middels plaatsen van advertenties etc.

Lees verder

Je kan er ook voor kiezen om de verhuur (ook) zelf te regelen middels plaatsen van advertenties etc. De kosten zijn voor je eigen rekening ervan. Je maakt ook gebruik van alle faciliteiten die het park biedt voor de huurders zoals schoonmaak, bedlinnen etc. Je dient alleen zelf de gegevens van de huurder door te geven aan het park. Je betaald dan ook dezelfde bijdrage aan het park als degene die via het verhuurcollectief verhuren. Een voordeel kan zijn dat je wellicht wat meerdere weken verhuurt buiten het hoogseizoen. Dit is beperkt en de meeste eigenaren die verhuren kiezen dan ook voor het collectief.

Geen verhuur

Je bent niet verplicht om te verhuren.Er zijn meerdere eigenaren die de woning alleen voor eigen gebruik hebben.

Lees verder

Indien je de vakantiewoning geheel voor je eigen plezier wenst te gebruiken dan is dat ook mogelijk. Je kan altijd besluiten om toch weer te gaan verhuren via het collectief of op eigen inititatief.

Hieronder enkele voorbeelden van woningen welke worden verhuurd

Villa 91

Dit is een villa van het type Campagne welke gelegen is in een straatje van het park. De villa wordt verhuurd in het hoogseizoen. De eigenaar heeft de woning onlangs geheel gemoderniseerd met nieuwe badkamer, wc en meubels.

Villa 99

Dit is een villa van het type Campagne welke gelegen is aan de achterzijde van het park. De villa ligt tegen de bosrand aan. De villa wordt verhuurd in o.a het hoogseizoen. De eigenaar heeft de woning onlangs voorzien van nieuwe meubels.

Villa 2

Dit is een villa van het type Espace welke gelegen is aan het “hoefijzer”. Dit is een hele populaire locatie op het park vanwege de ligging vlakbij alle voorzieningen.

De villa is te huur het gehele jaar door.