À

VENDRE

CAZALÈRES

Hallo, ik help je graag met je keuze voor een 2e woning in Frankrijk op vakantiepark Château Cazalères.

Hallo! Mijn naam is Casandra  en ik ben jouw betrouwbare vastgoedbemiddelaar op Résidence Château Cazalères. Wil je een vakantiehuis kopen of ben je geïnteresseerd in één of meerdere woningen? Laten we samen op zoek gaan naar de perfecte tweede (vakantie)woning voor jou. Op deze website vindt je een aantal van de vakantiewoningen die te koop staan. Daarnaast zijn er ook nog vakantiewoningen in de stille verkoop. Ik nodig je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Samen kunnen we de vakantiewoning voor jou vinden. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie.

Heb je interesse in het kopen van een vakantiehuis in Zuid Frankrijk op Château Cazalères? Of wil je een vakantiehuis kopen? Volg me op facebook en Instagram en wordt als eerste op de hoogte gesteld van de nieuwe vakantiehuizen die verkocht worden en lopende acties en bezichtiging dagen welke meerdere malen per jaar georganiseerd worden. De 2e voor 2024 is inmiddels gepland van 13 juni t/m 19 juni. Ideale tijd om te kopen zodat je in het najaar nog heerlijk kunt gaan genieten van je eigen vakantiewoning. 

Ik kan je begeleiden in het gehele aankoopproces en ook zijn er mogelijkheden om een financiering te verkrijgen voor je tweede huis in Zuid Frankrijk aan te kopen. Neem vrijblijvend contact met me op om uw mogelijkheden te bespreken en al uw vragen te beantwoorden.

Vakantiehuis te koop
Vakantiehuis te koop