Type Espace de Luxe

Vrijstaande vakantiewoning

Vrijstaande vakantiewoning

Op deze pagina vind je het actuele aanbod van het woningtype Espace de Luxe. De ruimste vrijstaande vakantiewoning op het vakantiepark. Naast het woningaanbod op deze website heb ik ook nog enkele andere vakantiewoningen in de stille verkoop. Ik vertel je hier graag meer over.

Ontdek vrijstaande vakantiewoning Espace de Luxe.

Stap binnen in de wereld van pure luxe met de Espace de Luxe, de grootste vrijstaande vakantiewoning op het vakantiepark. Deze exclusieve vakantiewoning is een ware parel op ons park. Met ruime percelen tot wel 800m2 biedt deze accommodatie een ongeëvenaarde ervaring van grandeur. Laat je betoveren door de prachtige tuin en verblijf in een schitterend vakantiehuis dat geschikt is voor maximaal 6 personen. Het aanbod van dit type woning is beperkt en de exemplaren op de grote percelen zijn werkelijk uniek. Mis deze unieke kans niet en ontdek de ultieme luxe van de Espace de Luxe vakantiewoning.

Vakantiehuis te koop

Espace de luxe Villa 43. Prijs € 195.000

Goed onderhouden woning, voorzien van nieuwe stuclaag op de buitengevel (2021). Goed ingericht en heeft 4 slaapkamers, 2 badkamers, bijkeuken, garage, eigen oprit, rondom terrassen, waarvan 1 overdekt.

Vakantiehuis te koop

Espace de luxe Villa 109. Prijs € 197.500

Deze zeer goed onderhouden woning is uniek gelegen en mede door de fraaie tuin een parel op het park. Een fantastische plek om bij te komen en te genieten van de rust met tegelijkertijd de mogelijkheid om gebruik te maken van alle voorzieningen op het park.