Verkoop vakantiewoning Zuid Frankrijk.

Op deze pagina vind je het actuele vakantiewoning aanbod van het type Campagne.

Ontdek jouw vakantiewoning in Zuid Frankrijk op Chateau Cazaleres

Verkoop van vakantiewoning Zuid Frankrijk type Campagne

 

Verwen jezelf en ontdek de perfecte vakantiewoning in Zuid-Frankrijk op het betoverende Chateau Cazaleres. Er zijn diverse woningen van dit type beschikbaar, elk met zijn eigen charme en unieke kenmerken. Laat je verrassen door het wisselende aanbod en grijp nu je kans om jouw ideale vakantieplek te vinden. Geniet van de rust, de schoonheid en de authenticiteit van dit prachtige park.

Welkom bij Chateau Cazaleres – waar dromen werkelijkheid worden! À Vendre Cazalères, verkoop vakantiewoning in Zuid Frankrijk

Vakantiehuis te koop

Campagne Villa 62. Prijs € 122.500

NIEUW IN DE VERKOOP

Gelegen in “het straatje” van het park dichtbij alle voorzieningen.

Op 1 van de grootste percelen i.c.m. het type Campagne deze zeer goed onderhouden en nette woning. Maar liefst 500m2 grond! Een zeer nette tuin en erg goed onderhouden woning.

Vakantiehuis te koop

Campagne Villa 75. Prijs € 122.500

Erg mooi en sfeervolle ingerichte villa welke zeer verzorgd en goed onderhouden is. Er is een ruime en kindvriendelijke tuin aanwezig. Erg geschikt dus voor een gezin met (jonge) kinderen. De ligging t.o.v. de zon is zeer gunstig.

Vakantiehuis te koop

Campagne Villa 144. Prijs € 124.500

Villa Campagne 144 is een gemoderniseerd vakantiehuis met tuin en terras. De tuin is royaal met aangrenzend het bos. Een erg sfeervol huis met een mooi begroeide tuin.

Vakantiehuis te koop

Campagne Villa 65. Prijs € 109.500

NIEUW IN DE VERKOOP

Villa Campagne 65 is een villa welke scherp wordt aangeboden. Met onze beschikbare renovatiepakketten is deze villa desgewenst helemaal naar smaak in te richten en dan heb je een geheel gemoderniseerde woning voor een scherpe prijs.

Vakantiehuis te koop

Campagne Villa 126. Prijs € 122.500

Villa Campagne 126 is een moderne villa met recente vernieuwde badkamer en toilet. De royale, volledig afgesloten tuin is gelegen op het Zuiden en biedt de mogelijkheid om zowel in als ook uit de zon te genieten.

Vakantiehuis te koop

Campagne Villa 17. Prijs € 132.500

Modern ingerichte woning welke op een ruime kavel van 320m2 staat. 3 Slaapkamers, luxe badkamer, terras zon/ schaduw. Ligt aan de rand van het park en biedt een prachtig uitzicht en veel privacy.

Vakantiehuis te koop

Campagne Villa 12. Prijs € 119.500

Deze goed onderhouden vakantiewoning is modern ingericht en is de afgelopen jaren vrijwel geheel vernieuwd. De keuken, badkamer, drainage zijn vervangen. Zoek je een woning welke je zo in kan dan is dit degene die je moet hebben.

Vakantiehuis te koop

Campagne Villa 81. Prijs € 119.500

Deze goed onderhouden vakantiewoning is modern ingericht en ademt een gezellige sfeer uit. Recent is de badkamer en de toiletruimte geheel gerenoveerd. De woning ligt op het iets hogere gedeelte van het park, heerlijk rustig.

Vakantiehuis te koop

Campagne Villa 70. Prijs € 129.500

Modern ingerichte woning welke op een ruime kavel van 320m2 staat. 3 Slaapkamers, luxe badkamer, terras zon/ schaduw. Ligt in het rustige gedeelte van het park en biedt veel privacy.