Plan een afspraak in om je tweede woning in Zuid-Frankrijk te bezoeken.

Tweede woning zien en proefslapen

Vanzelfsprekend wil je je tweede woning graag vooraf ‘live’ zien en ervaren. Daarom biedt À Vendre Cazalères je aan het park te bezoeken en in een van de vakantiewoningen te verblijven. Natuurlijk moet de vakantiewoning wel op dat moment beschikbaar zijn. Als je uiteindelijk een tweede woning koopt, worden de verblijfskosten voor de dag waarop de bezichtiging gepland is geweest  niet in rekening gebracht. Je kan uiteraard langer verblijven tegen de reguliere tarieven.

Ter plaatse tweede woning

Ik onderhoud de contacten met je in en vanuit Nederland. Ik help je door het hele proces heen en weet letterlijk van de hoed en de rand. In Frankrijk heb ik enkele medewerkers die je ontvangen en ‘avec plaisir’ het park rondleiden, je de te koop staande vakantiewoning laten zien en op al je vragen een antwoord kunnen geven.

Interesse?

Indien je geïnteresseerd bent in 1 van de aangeboden vakantiewoningen vul dan het contact formulier in.

 

3e Bezichtigingsweek 2024

De 3e bezichtigings week voor 2024 staat gepland van 28 oktober t/m 02 november. Het is dan ook herfstvakantie in de regio noord en midden. Kom dus even heerlijk genieten en laat uw kind(eren) ook ervaren hoe fantastisch het is om vakantie te vieren op Chateau Cazalères.

Indien je interesse hebt in 1 van de te koop staande vakantiewoningen, vul dan het aanmeld formulier in en geef de vakantiewoning van je voorkeur aan. Ik zal dan proberen je te boeken in dat type vakantiewoning, De huursom bedraagt een gereduceerd tarief en wordt (deels) verrgoed indien er een vakantiewoning wordt gekocht.

Klimaat

Oktober is een prachtige maand met veel zon en prachtig uitzicht op de toppen van de Pyreneeën. Je kan de buurt verkennen met de fiets. Ik heb een paar prachtige routes voor je. Wil je gaan golfen? Ook dat kan in de regio. Klik op deze tekst om naar het inschrijfformulier te gaan.

Zodra ik de boeking heb bevestigd en de betaling is ontvangen dan is je reservering definitief. Dit gebeurt doorgaans binnen 48 uur na ontvangst van je bericht. Ik neem vooraf nog telefonisch contact met je op.

Mag ik je begroeten bij het vakantiehuis?

Verblijfskosten

Voor het verblijf tijdens de bezichtigingen worden kosten in rekening gebracht. Deze kosten worden (deels)verrekend met de koopsom van de woning indien je besluit 1 van de huizen te kopen. Het maakt dus niet uit in welk huis je verblijft tijdens de bezichtigingsdagen. Houdt er rekening mee dat je inclusief de reis vanuit NL ongeveer 2-3 overnachtingen hebt op het park.

De volgende prijzen zijn van toepassing.

  • Per villa per nacht € 125
  • Schoonmaakkosten per verblijf € 100
  • Energietoeslag per nacht € 10

Je ontvangt vooraf een boekingsbevesting en een betaalverzoek of factuur. Het bedrag dient 48 uur voor aankomst betaald te zijn waarmee de boeking ook definitief is.

 

Vakantiehuis te koop

Ik bemiddel tussen koper en verkoper op Résidence Château Cazalères. Indien je interesse hebt in 1 of meerdere woningen dan nodig ik je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Kan ik je helpen?

 

Meer informatie

10 + 5 =