À

VENDRE

CAZALÈRES

Jouw 2e huis in Zuid Frankrijk

De vakantiewoning op Château Cazalères gevonden waarin je interesse hebt om te kopen? Neem contact met me op en we plannen een afspraak in om alles over de vakantiewoning door te nemen en je voor te bereiden op een bezichtiging van je vakantiewoning.

3e Bezichtigingsweek 2024

De 3e bezichtigings week voor 2024 staat gepland van 28 oktober t/m 02 november. Het is dan ook herfstvakantie in de regio noord en midden. Kom dus ook even heerlijk genieten en laat uw kind(eren) ook ervaren ho fantastisch het is om vakantie te vieren op Chateau Cazalères.

Indien je interesse hebt in 1 van de te koop staande vakantiewoningen, vul dan onderstaand formulier in en geef de vakantiewoning van je voorkeur aan. Ik zal dan proberen je te boeken in dat type vakantiewoning, De huursom bedraagt een gereduceerd tarief en wordt (deels) vergoed indien er een vakantiewoning wordt gekocht.

Oktober is een prachtige maand met veel zon en prachtig uitzicht op de toppen van de Pyreneeën. Je kan de buurt verkennen met de fiets. Ik heb een paar prachtige routes voor je. Wil je gaan golfen? Ook dat kan in de regio. Klik op deze tekst om naar het inschrijfformulier te gaan.

Zodra ik de boeking heb bevestigd en de betaling is ontvangen dan is je reservering definitief, Dit gebeurt doorgaans binnen 48 uur na ontvangst van je bericht. Ik neem vooraf nog telefonisch contact met je op.

Mag ik je begroeten bij het vakantiehuis?

Vakantiehuis te koop

Heb je interesse  in 1 of meerdere vakantiewoningen? Dan nodig ik je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Vul onderstaand formulier in en we hebben snel contact.

Meer informatie

5 + 6 =