Grote vakantiewoning

Grote vakantiewoning

Grote vakantiewoning

Op deze pagina vind je het actuele vakantiewoning aanbod van het type Espace. Een grote vakantiewoning. Naast het vakantiewoning aanbod op deze website heb ik ook nog enkele andere woningen in de stille verkoop. Ik vertel je hier graag meer over.

Luxe vakantiewoning te koop: Type Espace

Maak kennis met Type Espace.

Een prachtige vrijstaande grote vakantiewoning die geschikt is voor maximaal 6 personen. Met zijn unieke uitstraling en ruime interieur is deze woning een waar juweeltje op het park. Deze exclusieve woning is zelden beschikbaar en wordt snel verkocht. Dankzij zijn comfort en stijlvolle design is Type Espace ook ideaal voor permanente bewoning. En dat alles voor een buitengewoon aantrekkelijke prijs.

Vakantiehuis te koop

Espace Villa 129. Prijs € 145.000

3 Slaapkamers, locatie op rustig gedeelte van het park nabij achteruitgang. Meerdere terrassen, in 2024 zeer luxe nieuwe badkamer en sanitair.  Nette keuken. Terras opnieuw aangelegd in 2023. Deze woning is in zeer goede staat en is niet verhuurd geweest door de huidige eigenaar.

Vakantiehuis te koop

Espace Villa nr 108. Prijs € 175.000

Wat een plaatje!!!

Geheel verbouwde villa en van alle gemakken voorzien. Deze vakantievilla is echt instapklaar en is geheel gemoderniseerd en er is gebruik gemaakt van zeer mooie materialen.

Vakantiehuis te koop

Espace Villa nr 50. Prijs € 160.000

Unieke kans!!

“Villa Ariege” bevindt zich aan het begin van het park. Dichtbij alle accommodaties. Ideale ligging! De tuin is 450m2 groot. De woning is super netjes, nieuwe badkamer, nieuwe toilet. Dit is een echt instapklare woning.

Vakantiehuis te koop

Espace Villa 107

3 Slaapkamers, locatie op rustig gedeelte van het park nabij achteruitgang. Meerdere terrassen, in 2023 luxe nieuwe keuken geplaatst. Badkamer gerenoveerd in 2020 met inloopdouche. Gastank ingegraven en tuin voorzien van drainage. Deze woning is in zeer goede staat en wordt voor een extra scherpe prijs aangeboden.